No ale metka rzeczywiście jest nietypowa. Czcionka jest jakaś taka inna. No i metka z rozmiarówką jest osobno doszyta tak jak to bywało w "srebrnych" emkach.
Hmm... ja bym powiedział, że może być oryginał - bo metka, bo materiał (wygląda jak gładka popelina, a nie ripstop), bo pagony na ramionach... Ale TCU to nie moja specjalizacja, niestety.
Ziomek z lasu ma rację, jest to replika i to niezbyt dokładna, mam taką i pisałem o niej w wątku "NAM'owe...", jeżeli ktoś by się na tą z aukcji zdecydował, to lepiej niech wcześniej zapyta o pomiary, niby na metce jest MR ale moja też MR ma trochę za krótkie rękawy i w zasadzie odpowiada wersji Short. jeżeli cena nie dojdzie do jakiejś absurdalnej, to warto tą replikę nabyć.
Taaa, zwykłe ogłoszenie, reklamujące bardziej sklep / usługę, niż konkretny towar. Zdarzają się takie na Allegro. Nic nowego, włosów spod pach nie ma co sobie rwać z tego powodu :)
Jak ktoś jest zainteresowany taką holenderką to posiadam taką w identycznym rozmiarze ,nową (wymaga przeprania bo troszkę wali magazynem) za 30 zeta + koszt wysyłki.
Jechu: jest to kopia z Moore Militaria (sprzedający podał w opisie), podobnie jak bluza opisywana wcześniej w tym lub innym wątku. Ale do rekonstrukcji jak najbardziej się nada (do chodzenia na co dzień - również) cena niewygórowana. Co do parki M51, to faktycznie sprzedający przesadził z ceną a umieszczone fotki to porażka, przy tej cenie to parka powinna być "obcykana" w detalach i szczegółach, być może składa na lepszy aparat (lub smartfonik)
Przy takich fotkach jakie ma ta parka m51, to ja bym nawet głupich sznurówek do butów nie kupił. Bo bym nie widział jaki mają w rzeczywistości kolor. I czy są błyszczące, czy może matowe, itd.