Z ciekawostek "NAM-era" ciekawe czu jest to rzeczywiście kurtka z rodowodem mag-v sog [wątpię, choć kto wie - znaleziona w stercie tzw "balu" odzieży roboczej i militarnej jak zaznaczył sprzedający]. Na nielicznych zdjęciach można zaobserwować podobne przeróbki TCU [sami weterani MAG-V SOG też opowiadali o podobnych przeróbkach TCU w dostępnych wideo o historii tych jednostek].
Niektóre ceny są mocno przesadzone, to fakt. Nie jest jednak najgorzej, bo w stanach na ebayu nadal można znaleźć dużo wczesnych emek za ceny dużo niższe niż na naszych aukcjach.
W dalszym ciągu odnośnie co do amerykańskich ciuchów w OG107,kamo czy szpeju, nie ma lepszych miejsc na zakupy jak USA. Nawet relatywnie wysoka cena za przesyłkę emki daje zdecydowanie lepszy rezultat niż zakupy lokalne. Na szczęście, ze są lepsze miejsca na zakupy niż EB. Ta emka z OLX faktycznie cena lekko zawyżona, raczej poczeka na nowego właściciela.
Ściągnąłem w ciemno jakiś czas temu 3 kontraktowe emki oraz parkę N3B w komplecie ze spodniami. Czy ktoś z Was tutaj byłby zainteresowany wzięciem całości? Chciałem nosić, tylko że 2 emki są LR i na mnie strasznie wiszą, trzecia jest chyba Regular bo leży ok, ale jakoś przeszło mi i leży tylko w szafie. Do kurtek mam 2 podpinki Lki.