Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
Cześć, chłopcy. Intercon Apparel Corp. był w końcu lat 60. i na początku 70. spółką Alphy Industries przeznaczoną wyłącznie do produkcji odzieży na rynek komercyjny (informacja w "Amerykańskiej kurtce..." - strona 12-13, przypis 37).
Firma Apparel Corp. Of America to inna historia. Jej kurtka DSA 100-68-C-0411 kupiona w Krakowie w barze McDonaldsa na ulicy Floriańskiej:
Ciekawa rzecz, jak się wpisze do wyszukiwarki Federal Trade Commission numer identyfikacyjny widniejący na metce kurtki kontraktowej Apparel Corp. Of America (WPL 5829), ukazują się dane: Southern Athletic Co., Inc., 1021 White Ave., Knoxville, Tennessee. Apparel Corp. Of America produkował kurtki kontraktowe w roku 1968 i 1969. W roku 1970 znika z listy kontraktorów, a pojawia się na niej Southern Athletic, Inc. Czyżby Apparel Corp. Of. America był przez pewien czas spółką satelicką Southern Athletic Company? Numer identyfikacyjny jest nadawany firmom amerykańskim produkującym wyroby tekstylne, wełniane. Firmy mogą umieszczać na etykietach ten numer zamiast nazwy. Pozdrowienia.
Cześć
Czy to jest kontrakt ?
Tamtą odpuszczam stoi już ponad 300zl
Ale znalazłem coś takiego i ciekawi mnie czy to przypadkiem nie jest kontrakt ?
chciałem rozeznać sytuacje czy coś Wam wiadomo na temat tej firmy , pytam ponieważ chcę kupić eMke w kolorze czarnym , teraz pytanie tylko jakiej firmy . Miałem dobre pare lat orginalną Emke ale przybyło pare kilo i musiałem sprzedać ale sentymęnt został , teraz Was rozumiem prawdziwych eMkowiczów.
zgadza się , sentymęnt sentymęntem ale nie 500zł , nie wiem czemu też uparłem sie na czarną , chyba dla odmiany ponieważ w oliwkowej pare lat przedeptałem , nie napalam się coś się znajdzie , tylko uchroń mnie Boże przed eMkami rodem z...