Witaj, Czcigodny Przybyszu!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!

In this Discussion

Powered by Vanilla
Co ciekawego na Alledrogo i łebaju :D
  • Nie rozumiem za bardzo co masz na myśli.
  • Bo najpierw paczka szała do znajomego od sprzedawcy, jeśli nie chciał wysyłać do polski. A potem znajomemu trzeba było przeciez oddać kasę. A wysyłanie przelewu kosztuje jak również przewalutowanie ze złotówek na dolary po kursie banku. Ale to było 15 lat temu więc to zupełnie ine czasy.
  • Doktor
    W sprawie naszywek to myślę że wszystkie są nowo naszyte
    co można poznać po wewnętrznej stronie bluzy w miejscu naszycia

• Tak też myślałem, ale chciałem upewnić. Przynajmniej niektóre z nich wyglądają jak epokowe.
  • Naszywki są prwidłowe ale nie pochodzą z epoki tylko są to repliki lub oryginały naszyte współcześnie
  • Dzięki. I tak już się za mna faceci w innych M65 oglądają więc chyba sprawiają dobre wrażenie :) Najważniejsze, że bluza jest w super stanie i nic jej nie dolega.
  • Tak bluza super! 
    Tak wygląda mój mundur pierwszy wzór materiał nie rip stop
    naszywki zgaszone (zielone)
    image
  • Super :) Moja bluza przy niej to się chowa. Ale spoko trzeba być cierpliwym to upoluje i taką ładną.
  • Ale moja to replika - a twoje oryginały  :D
    ten mundurek nie szkoda mi ciorać 
     :P
  • Acha :) Jeszcze dużo się muszę nauczyć. Mi sie w moich bardzo dobrze chodzi i właśnie je po to kupiłem.
  • Chcę kupić Alphe made in USA kolor brąz (czekolada).Koszt  razem z wysyłką  wynosi $160.Jeżeli dojdzie VAT  cena kurtki wyniesie 700zł.To już jest drogo a dolar drożeje.Kurtka jest nowa.W  Polsce nie spotkałem jak dotąd takiej  kurtki.Dzięki za informacje .Pozdrowienia.
  • ~cyps69

Ale o co dokładnie pytasz?  Bo w sumie nie wiem  :-?
  • jak pisałem wcześniej nie zawsze się płaci. Trzeba go brać pod uwagę. Moja ostatnia bluza kosztowała 130$ i nie płaciłem nic oprócz wysyłki.
  • Za bluzę TCU tyle dałeś?
  • Owszem.
  • Doktor, ładna ta TCU, też mam taką z tego rocznika w ripstopie  tylko inny kontraktor (Etowah Industries), ale 130 USD to trochę dużo... Ja swoją na Allegro wytahałem w stanie magazynowym za 250zł, do tego Large-Long więc rzadki rozmiar (i drogi), teraz zresztą też jest jedna L-L na Allegro (nowa) z 69r.:
    http://allegro.pl/bluza-tcu-ll-magazyn-i4937362498.html (od tego gościa kupiłem właśnie)
  • Ja nówkę LL sprzedałem za 150 na allegro, starego ERDL ML za 30 zł sprzedałem
    i jeszcze zarobiłem trochę 
    :P
  • Po prostu chciałem mieć tę bluzę i już. Tych z magazynu jakoś nie lubię, wyglądają jak normalna bluza. Mam taką jedną i nie wzbudza we mnie uczucia :) Czasami cierpliwość nie jest moją mocna stroną.
  • Ziomek,kurczę, za taką cenę... 
  • A ja poczyniłem zakup stulecia. Kupiłem nową bluzę TCU za 120 zł. Rozmiar XL-R   :D
    Facet też miał spodnie TCU L-R nowe za 135 zł., ale niestety tydzień wcześniej sprzedał koledze.
  • Spodnie TCU to mój następny zakup. A co do bluzy nie bylo takich na
    allegro więc nie miałem wyboru. Falkland: gdzie masz takie ceny ?
  • To była jednorazowa okazja, ktoś sprzedawał prywatne rzeczy których nie nosił. Takie zakupy są najlepsze.
    Ale mam kilka namiarów do osób prywatnych, które co jakiś czas się czegoś pozbywają w okazyjnych cenach  ;-)
  • No i dlatego nie czekałem tylko kupiłem swoją. Z drugij strony trafiłem
    parkę M51 w stanie magazynowym w rozmiarze L/XL. Widziałem podobną w
    stanie takim sobie w sklepie za 1.400 więc statystycznie rzecz biorąc
    nie jest źle.
  • Już kupiona ale za taką cenę sam bym ja nabył.
  • fakt, za***ista kapota/cena/rozmiar - w sumie praktycznie kontrakt z cywilną metką - linia produkcyjna ta sama...

Od Admina: nie używamy wulgaryzmów w otwartej formie.

• Falkland, daj proszę namiary na kogoś kto czasami okazyjnie sprzedaje TCU, nadal brakuje mi w kolekcji oliwkowych spodni.
  • henry, nic na to nie poradzę. Uwagi do administracji kieruj. Jestem tylko zwykłym użytkownikiem.
  • Dopóki rozmowy dotyczą tego, co jest na Allegro / eBayu oraz linków, administracja lekkie pitu-pitu stoleruje, ale bez przesady :P
  • Ta czarna Alpha już poszła. Szkoda, bo mój rozmiar  :(
  • O ile dobrze opisał rozmiar, to będzie L/Short chyba.
  • 48 w klacie to raczej xsmall - ale facet chyba się gdzieś pomylił w tych pomiarach...
  • Tylko 48 cm w klacie??? Pewnie nawet jamnik ma więcej... :-?
  • Jestem akurat we Wrocławiu więc być może ją obejrzę poprosiłem też o zdjęcie metki
  • Ja też poprosiłem, za chwilę facet podbije cenę gdy zobaczy jakie wzbudził zainteresowanie :-))
  • No to się narobiło, gościu pewnie ma teraz niezłą zagwozdkę ja też poprosiłem o zdjęcia metki

:))
  • Rozumiem, że decyduje godzina wysłania maila ? :)
  • Może facet wystawi metkę osobno na sprzedaż  :-))
  • :)) ja sms do gościa wysłałem 18.34 o 18.51 miałem odpowiedź o finalizowaniu tranzakcji :D
  • Nie wiem po co ta radość? Kurtka jest mocno zniszczona.
    A metki to ona nie ma, więc jakie zdjęcie metki on wam prześle? :P
  • Falkland dostał zdjęcie metki jako pierwszy! :))
  • Ludzie, o jakiej metce Wy piszecie ???
    Przecież metka jest odpruta co widać na fotkach.
  • Fakt, ale wcześniej była tylko jedna fotka 
  • ~ Falkland

A  czemu niby mamy płakać

• Teraz widać że to cywilciuch

• Oświecicie mnie bo ja nie widzę
  • Wycofuję się z poprzedniej wypowiedzi - rzuciłem zbyt pobieżnie okiem na ostatnią fotke i myślałem że kurtka ma wewnętrzne kieszonki a to przeszycia naszywek były! Taki glupiutki jestem :(|)