Bo najpierw paczka szała do znajomego od sprzedawcy, jeśli nie chciał wysyłać do polski. A potem znajomemu trzeba było przeciez oddać kasę. A wysyłanie przelewu kosztuje jak również przewalutowanie ze złotówek na dolary po kursie banku. Ale to było 15 lat temu więc to zupełnie ine czasy.
Dzięki. I tak już się za mna faceci w innych M65 oglądają więc chyba sprawiają dobre wrażenie :) Najważniejsze, że bluza jest w super stanie i nic jej nie dolega.
Chcę kupić Alphe made in USA kolor brąz (czekolada).Koszt razem z wysyłką wynosi $160.Jeżeli dojdzie VAT cena kurtki wyniesie 700zł.To już jest drogo a dolar drożeje.Kurtka jest nowa.W Polsce nie spotkałem jak dotąd takiej kurtki.Dzięki za informacje .Pozdrowienia.
Doktor, ładna ta TCU, też mam taką z tego rocznika w ripstopie tylko inny kontraktor (Etowah Industries), ale 130 USD to trochę dużo... Ja swoją na Allegro wytahałem w stanie magazynowym za 250zł, do tego Large-Long więc rzadki rozmiar (i drogi), teraz zresztą też jest jedna L-L na Allegro (nowa) z 69r.:
Po prostu chciałem mieć tę bluzę i już. Tych z magazynu jakoś nie lubię, wyglądają jak normalna bluza. Mam taką jedną i nie wzbudza we mnie uczucia :) Czasami cierpliwość nie jest moją mocna stroną.
A ja poczyniłem zakup stulecia. Kupiłem nową bluzę TCU za 120 zł. Rozmiar XL-R :D Facet też miał spodnie TCU L-R nowe za 135 zł., ale niestety tydzień wcześniej sprzedał koledze.
To była jednorazowa okazja, ktoś sprzedawał prywatne rzeczy których nie nosił. Takie zakupy są najlepsze. Ale mam kilka namiarów do osób prywatnych, które co jakiś czas się czegoś pozbywają w okazyjnych cenach ;-)
No i dlatego nie czekałem tylko kupiłem swoją. Z drugij strony trafiłem parkę M51 w stanie magazynowym w rozmiarze L/XL. Widziałem podobną w stanie takim sobie w sklepie za 1.400 więc statystycznie rzecz biorąc nie jest źle.
fakt, za***ista kapota/cena/rozmiar - w sumie praktycznie kontrakt z cywilną metką - linia produkcyjna ta sama... Od Admina: nie używamy wulgaryzmów w otwartej formie.
Wycofuję się z poprzedniej wypowiedzi - rzuciłem zbyt pobieżnie okiem na ostatnią fotke i myślałem że kurtka ma wewnętrzne kieszonki a to przeszycia naszywek były! Taki glupiutki jestem :(|)