W godzinę po wysłaniu przeze mnie zapytania kurtka została sprzedana. Sprzedawca pewnie nawet nie zdążył odczytać mojego maila. Sądząc po opisie chyba nie jest zorientowany w temacie m65 więc jest całkiem możliwe że wystawił kurtkę kontraktową w tej cenie.
te kapoty maja takie ozanczenia rozmiaru. Teraz Ci nie powiem mogę sprawdzić w piątek. ja generalnie chodze w M65 M/L lub L/R i ta kapota jest na mnie nieco za wąska w ramionach.
Tak sobie was tu podpatruje ;) M65 mam jedną która w miarę mi pasuję. Jest to M/R. Może w takim razie mi by przypasował ten baranek od Ciebie @Doktor. Ta z allegro za duża sporo. Dostałem zdjęcie od sprzedawcy i gość ma 188cm a kurtka rozmiarem na niego pasuje.
Kiedyś w którymś z wątków porównywaliśmy wagę kontraktu N3B z cywilną produkcją. Ja ważyłem kontrakt w rozmiarze LR i była różnica in + w kg w porównaniu do cywilnej.
Błyszczy się jak austriacka ale raczej kopia. Wrzuciłem Wam to bardziej dla opisu sprzedającego, na poprawę humoru ;-) Dodatkowo widziałem cenę początkową 70 PLN ale chyba pod naporem ilości wyświetleń sprzedawca postanowił podnieść cenę tego cuda do 100 PLN. Popyt kształtuje przecież ceny na rynku :-D
Poprosiłem uprzejmie aby przysłał mi zdjęcie metki tej kurtki i oto co mi odpisał:) nie mam na takie pierdoly czasu ta kurtka juz interesuje sie duzo ludzi ktorym wisi metka :) Omijam szerokim łukiem takie ,,okazje,,
Hehe weź mnie Falkland nie rozśmieszaj bo zajadów dostanę....gdyby był rzetelny to by cyknął zdjęcie metce i by to zdjęcie widniało w jego ogłoszeniu a nie wszystkie 4 foty jednakowe ukazujące tylko przód tej kapoty.
Jakby ktoś jeszcze miał na sprzedaż taką szwedzką kurtkę jak wklejona przez @Lazar, albo rzuciła Wam się gdzieś w oczy w sensownej cenie, to poproszę o informację
Propper nigdy nie wykonał żadnego kontraktu na emkę, wykonywał i nadal wykonuje mnóstwo kontraktów, ale emki to nie ich działka. A to, że sobie napisali nr kontraktu to wyraz ich kreatywności.
"Battle tested" to ich slogan na produktach komercyjnych nawiązujący do ich doświadczenia ze zleceniami dla DoD. Najczęściej te produkty są szyte na Dominikanie i w krajach ościennych regionu Karaibów.