Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
~power_horse
Jeśli będziesz robił przysiady ze sztangą (czego nie polecam), to te buty które kupiłeś będą do tego bardzo dobre. Nie trzeba będzie deski pod pięty wsadzać, bo jest specjalny "obcasik" który pomaga aby utrzymać równowagę.
Ciekawe buty wojskowe z pompowaną komorą powietrzną. Wyprodukowane przez czeską firmę Bata.
http://allegro.pl/buty-zimowe-us-army-mickey-mouse-uzywane-7w-i3612988951.html
Podeszwa jest trochę inna, ale "góra" buta bardzo podobna.
Te niżej też są dosyć podobne.
W Polsce Timberlandy są dosyć drogie. Ale w Stanach cena takich butów to ok. 50-80 $
Napisałem że są podobne, a nie identyczne.
A tu masz z podobną podeszwą i noskiem bez przeszycia.
Ale w sumie nawet dobrze że Wojak od jakiegoś czasu kopiuje z innych firm. Dzięki temu wreszcie ich buty wyglądają tak jak powinny. Bo kiedyś te ich buty to była normalnie masakra. Wyglądały wtedy jak obuwie ortopedyczne lub robocze z czasów PRL-u.
A ta guma wokół podeszwy w Wojakach ściągnięta jest dokładnie z tych butów. Stary model sprzed ok. 15 lat.
~Devil
Masz rację. Te Wojasy to kopia tych Lowa które wrzuciłeś. A Timberlandy nasunęły mi tylko pewne podobieństwo. Z Lowa wszystko zostało skopiowane. Te poprzeczne i podłużne szwy po boku buta, te dziurki w skórze na samej górze wokół kostki, podeszwa też prawie taka sama, "gumowy fotok" wokół podeszwy, zaczepy na sznurówki też ta sama ilość - czyli 8 szt. Ośmiokątny symbol Vibram na podeszwie też taki sam. Wojasy to 100% klon Lowa i tyle. Oni nie są sami w stanie zaprojektować butów od podstaw? Nie mają projektanta, rysownika? Człowieka, który by się tym zajął? :-?
Witam
Dwa tygodnie testów butów Merrell Sawtooth. Powiem szczerze but BARDZO wygodny, ciepły i jak do tej pory nie puścił wody. Buty użytkowany głównie w terenie po kilka godzin dziennie, wysoki śnieg, duży mróz . Jak dla mnie wygodne na równi z butem chiruca canada (które użytkowałem przez 8 lat) a biją na głowę but meindl island MSF (które stoją w szafce). Meindl'e są twarde mało wygodne, śliskie na śniegu a przede wszystkim dużo zimniejsze od merrell'a. Zawsze miałem problem z marznącymi stopami w tych butach. Oczywiście jest to moja subiektywna ocena. Jak za tą cenę wydaje mi się że warto.
pozdrawiam