Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
Nowa parka M-51 w oszałamiającej cenie...
http://allegro.pl/kurtka-parka-m-51-rozm-large-fabrycznie-nowa-i3748996707.html
~Ziomek
Ziomku, proponujesz nam emkę Teesara? :-?
~Ogo
Mocno przesadził z tą parką M51. Takie kurtki chodzą po ok. 800 zł. w jednym z demobilów. Z kolei za parkę M65 chce 850 zł. czyli znowu za dużo o jakieś 4 stówy. Ale jeśli ktoś jest z głębokiej wsi i marzył o takiej kurtce od 10 lat, to pewnie i tak ją kupi. I nawet przyniosą mu ją na ganek... ;-)
Witajcie
Ot mamy zagwozdkę!!!:-) A najbardziej zainteresowana osoba czyli ja pół nocy nie spała z burzą myśli - kontrakt/nie kontrakt, płacić za nią, a może wycofać się z tranzakcji. Stanęło jednak na tym, że trzeba wypić to piwo do końca i kasa przelana dzisiaj rano. Mam nadzieję, że Św. Mikołaj będzie sprzyjał:-)))
A może zrobimy zakłady na orginalność kurciszy:-).
pozdrawiam
Michał
Ogo
Z tą napą to raczej wina fotki, co do "rzadkiego koloru" to może chodziło mu że ogólnie w rzadko spotykanym kolorze Oliwkowym na tle masy woodlandów i desertów :) ale kit w to , za 200 zeta to bym tak nie wybrzydzał ,bo widać ,że kurtka jest w nie najgorszym stanie ,a i fakt ,że to DPSC sprawia że warto ale rzecz gustu ja osobiście mam do DPSC sentyment.
ps. Gratuluję wprawnego oka do rozpoznania kurtki Makikiego :)
Pozdro
Jechu
Ale to Ty miałeś rację, chylę przed tobą czoło:-) Jest to kontrakt Goldena DBA100-93-C-6436, kurtka w stanie magazynowym ale wymaga lekkiego odświeżenia. Prubuję wkleić zdjęcie metki .... ale nie potrafię i brakuje mi już cierpliwości:-) Zamek w stójce jest plastikowy YKK, główny mosiężny YKK
Pozdrawiam