Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
No tak devil, wodę po kieszeniach kargo w spodniach powkładać (po 0,5l), kanapki do kieszeni biodrowych bluzy. Jeszcze jakiś batonik co by sobie szybko energii dostarczyć.
Na spodnie m65 to i tak pewnie za gorąco będzie a jak bym brał je to bez bluzy by się obeszło :D
Tylko co z kurtką MVP zrobić bo to to duże i sztywnawe jest...?
Devil, a Ty gdzie na urlop???
A dla mnie smock o szerokości 104 jest za mały, tak samo jak emka w rozmiarze M. Ciuchy brytyjskie są raczej dla wąsko-barkowców. Dobry w klacie jest dla mnie rozmiar 112, ale z kolei w pasie jest to namiot. Straszna lipa te smocki. To są kurtki o typie kroju "reglan" a ja tego nie lubię. Zatem koniec ze smockami. Sprzedam co mam i więcej się w to nie bawię.
Słyszeliście o tej firmie: http://allegro.pl/spodnie-bojowki-bdu-ripstop-bawelna-m-regular-88cm-i3436127652.html ?
CAMO - czyżby konkurent texara i helikona?
Wiadomo że sprzedaje się trochę taniej niż inni. A jak kupiłem tanio to i tak nic nie stracę. Zresztą to nowa kurtka DPM soldier 2005, a nie jakieś paskudne i obleśne "temperate". No i rozmiar jest słuszny bo 180/112. Dużych i nowych rozmiarów jest akurat mniej na allegro. Wszystko co tam widziałem to małe i stare. A z nowych to jest najczęściej koszmarny DDPM którego jest cały wysyp, ale i tak jest niechodliwy i dużo gorzej się sprzedaje niż DPM. A z handlarzami to Ty nie gadaj, bo oni muszą mieć przebitkę, więc najchętniej daliby Ci 1/5 ceny. Po za tym handlarz głupoty gadał, bo nikt przecież nie kupi do paintballa kurtki amerykańskiej. Ludzie zdecydowanie wybiorą taniego smocka. Specjalnie marudził bo chciał Cię ogołocić ;-)
~Warjat
Jeśli wystawiłeś "marmurki" Elpo, to wcale się nie dziwię że nie było chętnych :-P Ja tam nie narzekam na swoje sprzedawanie. Opyliłem już 78 rzeczy. Nawet paskudnego DDPM-a sprzedałem za 90 zł., a dałem za niego 60 ;-)
~Monter
Zgadza się. Na okrągło ktoś kupuje smocki. Przecież to widać w ilości ofert na allegro. To są tanie i dobre ciuchy do lasu, na działkę, lub do brudnej roboty. Bo nie wyobrażam sobie, aby ktoś w bezimiennej emce, lub ERDL-u pozwalał do siebie strzelać farbami w lesie :-/
Chłopaki z wojskowe.eu z Łodzi trochę sobie w uja lecą. Bluza SFU miała być już ze trzy tygodnie temu. Byłem u nich tydzień temu i powiedzieli, żeby pytać w przyszłym tygodniu bo ma być dostawa. Dałem im 50PLN zaliczki żeby na pewno te bluzy przywieźli. Pójdę do nich w poniedziałek i jak znów będą kręcić to kasę zabieram i kupuje bluzę na alledrogo. Mętnie się tłumaczą a to, że kurier był ale bluz nie przywiózł albo, że helikon ma teraz marną ofertę na Polskę bo wchodzą na rynki zachodnie. To nie tłumaczy, że już miesiąc na bluzę obiecaną czekam.
Chyba interes im za dobrze idzie bo klientów zaczynają olewać. A to porządny sklep był...
To tak jak porównać dzień do nocy...
Po przygodach ze sklepem wojskowe.eu, po tym jak mi bluzę sfu sprowadzali 6 (słownie: sześć) tygodni, postanowiłem nabyć drogą internetową mój pierwszy obiekt westchnień czyli bluzę bdu w kolorze khaki. Oczywiście niekontrakt, marki teesar. Na razie wysłałem zapytanie ofertowe :)] Jak sprzedawca przyjmie zaproponowane przeze mnie warunki to nabywam bluzę i po otrzymaniu jej wrzucam uprzednio wykonane zdjęcia przyodzianego w nią siebie na forum, w odpowiednim, przeznaczonym do tego celu wątku.
Nie wiem czy chodził, nie interesowałem się jego życiem prywatnym.
Cena 89 złotych. Proppery chodzą po 150... Ponadto azymut nie ma mojego rozmiaru. Będzie za 2,5 tygodnia.
Wątek był 2 dni później i tyczył zupełnie innego tematu.
Koledze z zapędami moderatorskimi proponuję zgłosić się do devila, Blatia albo gruesome, może przydzielą dodatkowy etat :-B
PS: jestem po rozmowie telefonicznej ze sprzedawcą. Nie zgodził się na moją propozycję. Kupno bluzy musi poczekać.
Blatio, ja się z nikim nie chamram. Myślę, że większość tutaj tak samo. To, że się nieraz posprzeczamy czy sobie podogryzamy, z Falkandem zwłaszcza, to dobrze. Z mojej strony staram się żeby nigdy nikt nie poczuł się urażony moimi wypowiedziami. Mam do tego forum luźne podejście i do użytkowników jego również. Myślę, że zauważyłeś to przez dwa lata mojej obecności tutaj.