Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
Witajcie , do eksperta to brak mi jescze uh , ale z miłą chęcią się podzielę tym co wiem ,podpartym tym co mam , napisałem ze moore nie jest doskonały bo takie stwierdzenie padło , ale w kwestii 0G107 pozostaje najlepszy , są to szczegóły ale fakt jest taki iz diabeł tkwi w szczegółach , Koledzy
ogo2 , ja nie zawitałem do was na batalie tylko po to by dobrze sie bawić w gronie pasjonatów , po prostu zachłannie ogarnołem zdjęcia i tak wypaliłem ale mam nadzieję ze nikt sie nie wnerwił , z miłą checia wstawię parę foto i pokażę te szczegóły
wspomniany wczesniej RDF w wersji testowej ,niestety nie posiadam fotki z usforummilitaria
six color
woodland
silver i gold z hong kong'u a john wayne nikt mi nie chce wierzyć ale tru spec zrobił serie dla trident military i tam to znalazłem jakieś 10 lat lemu niestety seria była mała więc się sprzedało i ni ma mają teraz wynalazki , a ten twil taki jak trzeba heavy weight , tutaj link do nich moze ktos sobie coś tam znajdzie
http://www.tridentmilitary.com/
zbieractwo jest jak alkoholizm he he jak sie napijesz to chcesz więcej potem oszołomienie i znowu chcesz sie napić ;)
a tutaj z innej beczki ale też namowy zestawik