Witaj, Czcigodny Przybyszu!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!

In this Discussion

Powered by Vanilla
Bazarek - czyli sprzedam, kupię, zamienię, ukradnę, wymuszę, porwę, itp.
  • zdravstvuyte.interesuet nowa kurtka 65 m, firmy sportsmaster inc, rozmiary S / R,M / R pisać na e-mail 32.vitaly.71 @ gmail.com na pierwszej stronie, '12, jest tematem matis.Kto wie, czy przy kurtki.Est czy prodazhu.Za wcześniej dzięki jeszcze!
    http://m65.org.pl/forum/profile/185/matys
  • Baton71: Cześć, dlaczego interesuje Cię Sportsmaster? Każda kontraktowa kurtka M-65 OG-107 z lat 60. lub 70. będzie równie dobra. Może tylko Winfieldy z 1976 roku są gorzej wykonane. Trafić akurat na Sportsmastera będzie trudno. Pozdrawiam.
  • Mam na sprzedaż lub zamianę równoważnego kurtki 68goda Rolane Sportswear M / R.Ischu się dokładnie sportsmaster S / R 68goda-DSA-100-68-C-2171.Ne nie może zrozumieć, jak do rozprzestrzeniania foto.podskazhite

• Baton71: Zamienić kontraktową kurtkę M-65 w rozmiarze S/R na
    taką samą w rozmiarze M/R będzie raczej trudno. Kurtki w większym rozmiarze są
    bardziej poszukiwane i osiągają wyższe ceny. Ale możesz spróbować. Jeżeli
    chcesz zamieścić zdjęcie swojej kurtki, kliknij na link znajdujący się na górze
    z lewej strony "Regulamin i sprawy techniczne forum", otworzy się
    strona, na której znajdź link „Instrukcja dodawania zdjęć”. Kliknij na ten
    link, otworzy się instrukcja. Z niej dowiesz się, jak można wklejać fotografie
    do naszego forum. Pozdrawiam.

• imageimage
    Dziękujemy! Mieszkam w Rosji.
    Jest nowy marynarki rozmiar tylkoМ / R. z Tobą przez Google Translator.
    Dziękujemy! Rossii.Est żyć w zupełnie nowej marynarki rozmiar  tylko М / R. z Tobą przez Google Translator.
  • Baton71: Заменить договорных М-65 размер куртки S / R
    то же самое в формате M / R будет довольно трудно. Куртки в большем размере являются
    более популярным и достичь более высоких цен. Но вы можете попробовать. если
    вы хотите разместить изображение вашего пиджака, нажмите на ссылку в верхней
    открывает левую сторону "Правила и технические вопросы форуме"
    страницы, где вы найдете по ссылке "Инструкции для добавления фотографии". Нажмите на кнопку
    ссылка откроется заявление. Из него вы узнаете, как вы можете вставлять изображения
    на наш форум. С уважением.
  • Я имел ввиду, что готов обменять свою новую курту Rolane Sportswear популярного размера M/R,  на новую куртку Sportsmaster размера S/R.Если у кого то есть такая,жду предложений

Admin: please use English or Polish. We don't use Russian here.
  • Chyba koledze z Rosji chodzi o zamianę nowego Rolane MR na Sportsmastera SR
  • Panowie, kolega z Rosji - nick "baton71" - chce zamienić nową kurtkę M-65 Rolane Sportswear Inc. z 1968 roku w rozmiarze medium/regular na nową kurtkę M-65 - kontrakt Sportsmaster Inc. - w rozmiarze small/regular. Czeka na propozycję.
  • Baton71:
    Ваше предложение, чтобы заменить куртку переведена на польский язык и размещены выше. Несколько советов о том, как добавить фотографии в появившихся на форуме.

1) Вы должны иметь ссылку на изображение, которое вы хотите вставить (это может быть ссылка на потерянные фотографии с сети, или от некоторых хостинг, таких как ImageShack). Это должна быть ссылка DIRECT!

Пример: http://www.alphaindustries.pl/produkty/m-65Field.jpg - Короткая ссылка непосредственно на изображении, а не на любой сайт, на котором он размещен, только прямую ссылку на JPG.

2) на панели инструментов, написания и редактирования сообщению вы можете найти "Вставить изображение" (обозначается красной стрелкой):

изображение

3) Нажмите кнопку "Вставить изображение". Окно Адрес появится:

изображение

4) Исключить слова "http://" из окна и вставьте ссылку на ваших фотографиях:

изображение

5) Нажмите кнопку "Отправить" и вот пожалуйста, М-ка, как окрашены
  • imageimageмоя курткаimageimageimage

• Введите http://imageshack.us/ программу и зарегистрироваться. Нажмите кнопку "Upload", а затем нажмите кнопку "Browse & upload". Найдите на компьютере файл JPG. показывая свой ​​пиджак и нажмите кнопку ОК. Подождите, пока изображение для загрузки и отображения адреса, например http://imageshack.com/a/img833/1913/th2x.jpg. Этот адрес форум вставить, как показано в руководстве.
  • ~mcm jestem pod wrażeniem, bezinteresowna życzliwość dla sąsiada no i ten rosyjski...mucha nie siada :)
  • Intruder: Z translatora, bo ten, którego się uczyłem w szkole, ulotnił się. W każdym razie, dziękuję. :)
  • Wygląda na to, że łatwiej przetłumaczyć z naszego na rosyjski niż odwrotnie, nie ulega jednak wątpliwości, to, że McM zrobił dobry ukłon w stronę kolegi ze wschodu.
  • mcm большое спасибо за помощь в правильном переводе!Скажите, matys давал объявление,что у него имеется куча спортсмастера.Кто нибудь  переписывался с ним?или покупал у него куртки?Я смотрю активность на форуме у него не большая.

• Baton71: человек о Нике Matys хочет
    купить
    , не продать, куртки М-65 Спортмастер.
    Почему вы хотите купить куртку Спортмастер? Это
    будет трудно
    , чтобы купить его. Вы можете купить любой другой договорной куртка M-65 с периода 1966-1979
    (кроме Winfielda 76) и все
    очень хорошие. С уважением.

• Pytam z takiej ludzkiej zwykłej ciekawości - naprawdę ! Jak się przeprowadza zamiany z kompletnie obcym człowiekiem mieszkającym za granicą. Bo może będę miał kiedyś okazję się zamienić z kimś takim, więc warto wiedzieć to i owo. Może niech jakaś mądra głowa (nie główka) z tego forum mi odpowie, jeśli nie jest to problem. Może się czegoś dowiem i nauczę, bo może czegoś nie wiem ;) Jeśli zamieniłby się przykładowo Ziomek z Lobo, lub Mcm z Ogo,  to bym o nic nie pytał. Ale w tym przypadku sytuacja jest zupełnie inna, więc nasuwa pewne wątpliwości... Reasumując, co powinno się uczynić aby obie strony były zadowolone?
  • mcm

вот что мне перевел гугл.Сообщение от маtys  M65 куча оливкового контракта np.Sportsmastera.jeśli кто-то что-то пишите на собств.Я подумал,что у него есть на продажу

У меня есть куртка старая Спортсмастер 68 года.размер S/R.Дело в том, что куртка этого года и контракта шире в груди(58 см) чем остальные S/R(54см).Она мне в самый раз.A куртки размера M/R мне велики.Я собираю и ношу куртки периода 66-70года.Серебро с клином в рукаве,латунь и пластик не интересует

• Я понимаю. Вы должны помнить, однако, что различные копии одного и того же производителя (может быть от одного года и договор могут быть одинаковыми) отличаются. Вы можете найти Спортмастер 68, который будет 54 см в ширину в грудь. Мой совет, ищите куртки с серебряной застежкой с шириной 58 см. Пустота к производителю. Все куртки с серебряным замком были очень хорошими.
  • Спасибо!У меня была серебро S/R Rolan.К сожалению у нее грудь 54 см.Буду искать 58 см

• Я желаю вам удачи. С уважением.
  • To jest tylko kwestia uczciwości osób, ktore zamieniają się sprzedają podobne rzeczy, można i też by wystawic na aukcje pamiętam, że dało się kiedyś zrobić bodajrze aukcje dedykowaną u nas na allegro.  
  • Widocznie u kolegów "zza Buga" tak jak i u kolegów "z kraju kwitnącej  wiśni", kultowa emka musi być "srebrna" i do tego rzadkich kontraktowców: Sportsmaster, Rolane, ciekawe, że nie wymienia Bonhama.
  • Może im kolor podszewki nie podchodzi 
  • Niee widzieli jeszcze DSA-1-8666 :)
  • No tak, ale "djabelska" ma suwak "srebrny" i "złoty" a "Wańki' chcą tylko srebro jakby chodziło o przepędzanie wampirów, czy coś w ten deseń  - hm. coś w tym jest, należy napchać we wszystkie kieszenie czosnku - najlepiej naszego (ten chiński nie działa), i mucha (czy tam nietoperz) nie siada.
  • Witam

Szukam kontraktowej M65 w woodlandzie rozmiar MS, nie musi być idealna , wiem na allegro są po 200 zł ale szukam troche tańszej. 

Szukam również parki M51 lub M47 tu cena indywidualna do reko Korei :)
  • Parkę M47 w rozm. Small ma - na znanym portalu aukcyjnym - kolega o nicku pentagon-2007
    http://allegro.pl/parka-m47-small-i3700109102.html
  • parka m51 small http://allegro.pl/parka-shell-m-1951-i3773083131.html
    bardzo fajny i  ciekawy kontrakt dla USMC ze ZŁOTYM zamkiem!!
  • Fajna, podobna do mojej (Held Foster) ale nie do końca, tutaj L.W. Foster też ze "złotym" Conmarem, ale materiał popelina 100% (kontrakt dla USMC) a nie Nylon/Cotton Oxford (jak u mnie), za tą cenę to można przymknąć oko na te cerowania.
  • No właśnie Piotrku - ja bym kupił do kolekcji może :)
    tylko już mi się nie mieszczą w szafie i żona się denerwuje :(
  • No właśnie garderoba 6x9 by się przydała :-)
  • Ja trzymam kilka kurtek w szafie w nadleśnictwie i nie koniecznie małżonka wie o nich:-) ale tam też zaczyna brakować już miejsca :-)
  • Ja wyczerpałem juz i miejsce w szafie i cierpliwość żony  :) a parka fajna ,ciekawe za ile pójdzie.
  • Sprzedam bo jednak doszedłem do wniosku że szukam starszej kurtki :)
    So-Sew Styles 1986. NOWY, rozmiar Medium Regular .
    lub zamienie na M65 z produkcji do roku 1980. Medium Regular.
    Stan NOWY lub IDEALNY. Mogę dopłacić.

image

image

image
  • Moje kochanie wie tylko o trzech, a jest ich jak na razie siedem plus ta (niewiadoego pochodzenia) co dojdzie w poniedziałek. Kobieta telefonowała, że już ją wysłała.

• ja mam 11 w szafie a nie wsponę o spodniach ,bluzach butach i nnym wojskowym szpeju  :)
  • .... oj o tym to lepiej faktycznie  nie wspominać:-)
  • Jaka cena tej kurteczki, jeżeli można zapytać? 

• Mojej ? 450 z wysyłką, do negocjacji ;)
  • :) no ja mam dużo mundurów kurtek troszkę mniej
    ale i tak norma przekroczona 
    ps. zalicytowałem ta parkę m51 small :)
  • U mnie znowu sporo ciuchów leśnych i myśliwskich, ale ostatnio od jakiegoś czasu mam fazę na NAM'e WIETNAM, oraz sorty US ARMY. Chociaż zdążają sie i brytyjskie:-)
  • Ha, też mam chrapkę na tę parkę small. ;)
  • Weekendowa obniżka ! oddam tego nowego SoSew za 400 zł z wysyłką. Potrzebuję kasę.
  • Gdyby był LR to bym przygarną :(
  • Sprzedam kurtkę norweską w kolorze olive green wzorowaną na kurtce M43. Kapota jest w stanie magazynowym, jakby zeszła niedawno z krawieckiego stołu:) cena to 150,- plus koszt wysłania 15,-  wrzucę kilka zdjęć tejże kurtałki. słabo widoczna pieczątka ale można odczytać rok 1966. Pozdrawiam
    image
    imageimage
  • jeśli chodzi o rozmiar to pasuje mi na small ale podaję wymiary zmierzone na płasko.
    dł kurtki na plecach od wszycia kołnierza 75cm
    dł rękawa od pagonu 60cm
    dł rękawa od pachy 51cm
    szer w barkach 50cm
    szer od pachy do pachy 59cm
  • Ładna kapota, a wymiary pasują do wymiarów M65 medium/short
  • właśnie miałem to pisać