Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
ogo - ta kurtka fantastyczna jest - jak z materiałem ? napisz coś ...do mnie zawitał dziś holenderski skośniak...... magazynowy - długo szukałem - ale kurtka piękna co za kolor i krój........ w wolnej chwili wrzucę kiedyś...mam dwa skosy holenderskie jeden nieco wysłużony ale nosi się go wyjątkowo ... pięknie patynuje ...dla mnie number two - po emkach rzecz jasna...a teraz widze ten kanadolski jacket powyżej i co tu kryć ...człek aż sie oblizzzuje !
Blatio pytanie do Ciebie - możesz coś o tych skosach holenderskich więcej powiedzieć ? chętnie opatrzyłbym go podpinką , ale nie wiem gdzie ja znaleźć
pozdrowienia Wszystkim !
Ogo ...... kurtkę też kupiłeś ? ....zazdroszczę szczerze ....jeśli tak Blatio ....ma rację ....chodzi o kurtkę ... Batawów ....czyli o skośną '' starszą ''holenderkę ...oliwkową ....wrzucę zdjęcia ...jak będę miał więcej czasu ....wszyscy juą pewnie znacie ale magazyn z 1987 ...z tym szczególnym zapachem ....zawsze cieszy człowieka ! Gdyby ktoś co nieco więcej wiedział o niej ...niechaj pisze
te spodnie Ogo ...naprawde piękne !