Cześć, wracając do wątku sklepów z militariami w Warszawie - niedawno się przeprowadziłem i odwiedziłbym coś innego niż sklep militaria.pl... Gdzie warto podjechać?
Od siebie mogę polecić w Łodzi sklep pani Basi przy ulicy Brzeźnej - prowadzi go latami, ma magazyn, gdzie jeszcze kilka perełek może się znaleźć, ale trzeba pytać. Ponadto sklep przy ulicy Rzgowskiej (AMW Łódź), ma spory asortyment, dużo demobilu, plus można się trochę potargować jeśli chodzi o demobil. Jest też sklep przy Zgierskiej, który można odwiedzić oraz przy Placu Dąbrowskiego.
Mogę śmiało polecić sklep https://tasmaniantiger.com.pl/ świetny sprzęt w fajnych cenach, osobiście kupiłem tam bluzy kilkukrotnie i jestem bardzo zadowolony
Ja wole Baribala. Wybór mniejszy, ceny mniejsze ale jakość super i możliwość prawie dowolnej konfiguracji. Kupiłem wypasiony plecak skonfigurowany pode mnie za mniejszą kase.
Hej, Od niedawna we Wrocławiu na Racławickiej 25 jest sklep surplus o nazwie "P.M. Industries" ze szpejem armii amerykańskiej i brytyjskiej i innych krajów również Czy ktoś z forumowiczów był tam, coś kupował i może podzielić się spostrzeżeniami?