Dzieki ziomek. Faktycznie ta cena zniechęca. Gdyby ta parka była mintowa z dedykowaną podpinką to dla kolekcjonera byłaby warta zastanowienia się. Gdyby licytacja zaczęła się od 600 to z ciekawością bym obserwował "zmagania" chętnych. Za 600 wraz z tą podpinką m51 brałbym uważając że to okazja.
Był filmik na YT porównujący ze sobą wszystkie parki. Ta się różni od m51 jakimś szczegółem ale nie pamiętam czym. Nie chcę skłamać ale o ile dobrze pamiętam to m48 jest taką przejściówką między m43 a m51.
Poniosło kolegę. Na ebay z takimi cenami też nie wróżę powodzenia, bo ewentualni nabywcy zza wielkiej wody nie kupują w Europie ze względu na koszty wysyłki.
...a nawet i trzy.Jak pijak to i pewnie złodziej:)...a ja i tak wszędzie zdążam:).Amen....(może to być niezrozumiałe dla Wszystkich, ale czasami mam taką potrzebę chwili czytając niektóre posty...i piszę) )
Ja kupiłem m65 w stanie "jak nowa" za 250 i to była dobra okazja a co dopiero m51. Ale trzeba przyznać że m48 chciałoby się posiadać choćby dlatego że nikt z forumowiczów (oprócz jednego) chyba takiej nie ma :D
To prawda mało ich jest, ale jednak to sporo kasy. A ja kupuje kurtki do noszenia a nie do szafy. Jak mailabym tyle kasy to kupiłbym n3b z jenotem oliv grrab large. jest taka jedna na allegro.
od razu na ebay , w pl raczej nikt nie da tyle co na ebay ta o której pisałeś już jest $ 326 , inna dopiero co wystawiona do licytacji jest za $100 , jeszcze inna z Francji za $600
Kupiłem jedną i okazała się idealna rozmiarowo więc zaraz potem dokupiłem 3 kolejne bo są naprawdę super fajne. Niech sobie leżą i czekają na swoją kolej :D To trochę jak inwestycja w bitcoiny - taniej już nie będzie.
Cześć jestem nowy :-) Mam pytanie co sądzicie o tej m-65 z 1969 z allegro z poprzedniej strony ? Wygląda na średni stan, reszta się chyba zgadza - warto dać za nią 210 złotych ?
Myślę że warto za ten rocznik i stan. Widziałem te aukcje ta kurtka jest do licytacji wiec pojdzie za 210 zl albo i wiecej jest kilku obserwujących te aukcje.
Nic specjalnego, bardziej interesujące jest jak wielu naszych rodaków służyło i nadal służy w US Army. Jak przeglądam oferty na e-bay'u takich sortów ze swojsko brzmiącymi nazwiskami na naszywkach jest b. dużo.
Ja nabyłem tę "krowę" jak to tradycyjnie krytycznie postrzega Falkland :D
Kurtka jeszcze ze starej produkcji Alphy, b.dobrze wykonana, solidnie w dobrych pieniądzach.Na żywo fajna, naprawdę.Mam już piaskową ze starych czasów Alphy i ta jest wykonana podobnie ok.
Pomimo, że kupowałem już od tego sprawdzonego sprzedającego (ma naprawdę czasem odjazdowe fanty) Dzięki Ziomku! Jest wystawiona jeszcze taka SR urban camo, jak ktoś, coś.
To nawet też ujdzie, powiem w stylu wymienionego kolegi..