Bydgoszcz,ale jestem raczej pokojowo nastawiony✌.Jeśli ktoś jest zainteresowany którąkolwiek z kurtek, ale nie odpowiada mu cena, proszę pisać PW.Jestem skory do negocjacji.
do sprzedania M65 - So Sew Styles "73 Large Regular , stan idealny , założona kilka razy, kupiona od zaufanego sprzedawcy z forum (Lukabest) cena 550 fotki mogę wysłać na maila
Do sprzedania Brytyjska termoaktywna bielizna " VEST THERMAL UNDERWEAR " w kolorze olive (długi rękaw). Kontrakt No. DC2CESL/3129. Rozmiar 92/S, stan idealny - koszulka nowa nieużywana. Cena 30 PLN plus koszty wysyłki
Witam ponownie, panowie posiadam kilka kurek w stanie magazynowym, alpha'78 oliwka, alpha oliwka 84, golden woodland 84 w rozmiarze small regular, z chęcią zamienię je na rozmiar medium regular w mint condition oczywiście, trochę mi się urosło
Czy ma ktoś zalegający gdzieś w szafie pokrowiec na hełm M1 Mitchell (Nam era), w stanie przynajmniej dobrym+, którego byłby skłonny się pozbyć za rozsądne pieniądze?
Trafił mi się ładny egzemplarz M1 z epoki, niestety łysy ;-)
*Belt indivdual eqipment, size L, SPO100-03-DEA59, nowy -60 pln
*Shirt, flyer's, hot weather, fire resistant OG-106, cotract no.6064-72, DPSC, DIR OF MFG, size large short, stan; -5/+4, ładnie obszyta (4 naszywki) -70pln
-futro z daszkiem do parki ECWCS woodland nowe---40pln
do w/w cen trzeba dodać koszt wysyłki, kontakt j.w.
pozdrawiam
p.s.
tak spoza klimatów militarnych mam też do sprzedania płaszcz o klasycznym kroju, w kolorze brązowym, z cielęcej skóry, produkt polski- firma Renifer ze Świdnicy dla osoby o wzroście minimum 180cm w cenie 150pln
Witam! Jak na giełdzie, jeszcze jeden spadek z postu powyżej : -kompletna parka M65>380.- -płaszcz>100.- +koszt wysyłki, zdjęcia,kontakt,zasady j. w. Pozdrawiam p.s. do obejrzenia w Krakowie
A jak w opisie z 17.06,polski producent etc>patrz wyżej,przy moim wzroście 176cm sięga mi do połowy łydki,a rękawy do połowy dłoni. Sądzę, że byłby lepszy dla kogoś wyższego. Skórzany, że skóry cielęcej, kolor brąz (taka kawa zlamana lekko śmietanką ;) )no ładny.
Natomiast, kupię oliwkową kurtkę M65 w rozmiarze MS - może być "plastikowa". Chętnie w stanie jak najmniej używanym. Interesuje mnie cena w okolicach 300zł.
zrobiłem porządek w szafie bo już się nie domykała i wystawiłem kilka fantów na alledrogo, jakby coś Wam wpadło w oko to proszę o wiadomość na priw to dla użytkowników forum będą jakieś zniżki ;)
Moim zdaniem cena za obie kurtki powinna wynosić tyle ile sobie życzysz za jednego woodlanda. Gdyby to były rozmiary bardziej poszukiwane to za obie naraz mogłaby być wyższa o 100-150 zł. Ale ... kurtka warta jest tyle ile ktoś jest skłonny zapłacić więc może i ktoś się skusi :)
Ja bym się skusił gdyby to był mój rozmiar. Ten rozmiar jest na dorastającego chłopaka (czyli kupuje się na 1-2 sezony) lub na drobną kobietę - więc nie tak łatwo znaleźć fankę takich kurtek. Taaak.... za Large Short dałbym tyle gdybym chciał na szybko skompletować "kolekcję" ale wiem że można ustrzelić naprawdę dobre okazje - za swojego woodlanda w bardzo dobrym stanie zapłaciłem wraz z przesyłką 70pln, no ale to był fart.
Ok. Nie zapominaj, że nie wszyscy mężczyźni są wysocy. Na mojego przyjaciela są dobre. Ma już takie same. Nie niszczą się, chodzi i chodzi... i te nowe sprzedaje, po co mają leżeć. Dużą mam tylko M 51 Bomboogie, szaro stalowa XXL, w klatce 126 cm, jest raczej elegancka :)