Podpinkę sprawdziłem dokładnie i nie jest używana. Po 45 latach metka podpinki ( materiałowa) miała prawo wypłowieć a literki przyblaknąć. Cena jaką podajesz jest zdecydowanie zbyt niska.
Panowie, ograniczcie nieco śmiecenie w tym wątku do merytoryki. Sprawy co i gdzie proszę załatwiać przez priva. Tutaj zasadniczo wystawiamy ogłoszenia.
Dziękuję za ekspercki feedback (doceniam to) i przyjmuję do wiadomości Wasze sugestie. Niech będzie po Waszemu: urealniam cenę za nieużywaną M65 do 550 PLN + przesyłka. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu na priv.
Sprzedam kurtkę M65 L/R zieloną Alphe wyprodukowaną w Stanach.Zamki mosiężne SCOVILL.Jest używana i sprana,nadaję się do lasu w teren.Cena 100 zł z przesyłką,zainteresowanym prześlę dodatkowe zdjęcia.
Witam ponownie oprócz wersji Large-R, posiadam M-65 kontraktowe w wersji S-L. Równierz interesuje mnie zamiana na spodnie w rozmiarze Medium M-65, BDU może być Rip-Stop lub inne w rozmiarze 90-92. Zamieszczam zdjęcia
Potrzebuje tylko do spodni, reszta będzie zalegać, opcja jest taka, że powiem krawcowej ma być YKK albo lepiej Alpha taki jak był w spodniach czyli stalowy, rozumiesz czemu nie chcę reszty.
sprzedam parkę/kurtkę Bundeswehry stan idealny, kompletna z podpinka, rozmiar (Gr 150-160) klatka 51 - GR-4 kolor olive , obydwie naszywki na rękawach cena 70+poczta fotki na maila ;-)
trojanman - ja wprawdzie wstrzymuję się obecnie z zakupem ale możliwe że za jakiś czas ponownie będę się rozglądał za taką parką i może Twoja oferta nadal będzie aktualna. Czy w podanym rozmiarze: klatka 51 nie ma jakiegoś błędu? Pytam bo Gr.4 jest dla osób które w klacie mają 105-110cm.