Witam Sprzedam kontraktowa podpinke do kurtki M51 od spodu " frote" Podpinka w stanie bardzo dobrym, dwa małe rozdarcia z tylu i na rekawie, profesjonalnie zacerowane prawie nie widać . Kupiłem ja bo myślałem ze będzie pasować do Parki M51, ale niestety jest za krótka i nie pasują guziki. Zdjęcia wyślę na e maila. Cena 50 PLN. Pozdrawiam J W razie pytań 601251242
Cyp69, a zamieniłbyś swą Alphę za M65 OG-107 Rolane, kontrakt DSA100-72-C-0779, złoty zamek, rozm. L-R? Kupiłem ja kilka m-cy temu za cenę >550zł, stan bdb. z obszyciami.
Sprzedam bezimienną kurtkę emkę z 66 r. oryginalnie obszytą w rozmiarze Long Medium. Cena 550 + wysyłka. Kurtka była opisywana w tym wątku. Zdjęcia na maila wyślę.
Podpinka a zwłaszcza kaptur do M51 to jest rarytas. jak ktoś ma to trzyma i nie odda. Ja swoją podpinkę i kaptur kupiłem przyczepiona do parki :) i nie oddam. Mogę Ci oddać za free kaptur od M65, ale średnio on pasuje do M51.
Wiem, że to okazja. Te sklepowe które widziałem za tą cenę to miały mało wspólnego z stanem mint. Moja dodatkowo jest z tego grunszego materiału niż normalnie (nie pamietam jak sie nazywa)
Jeszcze raz to dzięki tobie ja kupiłem, a myślałem ze będzie bardzo cieżko bo nikt nie odzywal się ze chce sprzedać, każdy trzyma dla siebie. Pozdrawiam J
Mam też NOWE NIE UŻYWANE ORGINALNE kontraktowe spodnie rozmiar SMALL - REGULAR producent MENLO INDUSTRIES - M65 KAMUFLAŻ WOODLAND 87 ROK Link do OLXaTutaj zdjęcia
wystawiłem właśnie na Allegro kontraktową parkę M-65 z podpinką, Carbon Hill, 83r,, rozm. Medium. Ma niewielką wadę w postaci małej dziurki, poza tym super stan jak na 30 lat.
Details about 1968 Vietnam War US Army Green 274 Quarpel Raincoat w/ Belt Size 36R stan idealny ,żeby nie powiedzieć że nówka zainteresowanym fotki podeśle na maila kontrakt DSA100-69-C-2744 Rolane Sportswear.Inc
Doktor.To ja zamawiam tą kurteczke. teraz czy prześlesz mi ją odrazu czy też poczekamy na przesyłke wraz ze spodniami? jeśli teraz przeslij mi dane do zapłaty pelforth@wp.pl. Pozdrawiam
Hej pelforth kurtka odłożona. Spodnie znalezione, ale moja połowica obcięła metkę bo ja gryzła w .... :) jak w takim stanie mogą byc to wysłałabym obie rzeczy na początku przyszłego tygodnia.
Poprawka. Pelforth kurtka znalazła właściciela już 3 marca, ale miałem kłopoty z mailem i nie dostałem wiadomości i nie mogę teraz jej wysłać do Ciebie. Przepraszam za kłopot. Spodnie czekają na decyzję.
Pieknię Pieknię Pieknię napaliłerm się jak szczerbaty na suhary!!!!!!! Spodnie mgą być. Jakbyś wiedział coś o kurtce Woodland LL to daj znać. Pozdrawiam