Wszystkiego, co najlepsze. Rodzinnego ciepła, zdrowia oraz sukcesów na każdej płaszczyźnie. Wspaniałych i udanych spotkań przy wigilijnym stole, oraz wszelkiej pomyślności w Nowym, 2014 roku! Niech radość i nadzieja wypełni Wasze serca na cały, następny rok.
W dzień Bożego Narodzenia,niech się spełnią Twe życzenia.W Sylwestra wypij lampkę szampana za moje zdrowie i baw się do rana.Życzę spokojnych i zdrowych świąt wszystkim na tym forum.
Wesołych Swiąt Bożego Narodzenia ,wielu pięknych kontraktów m51 oraz m65 we wszystkich rozmiarach , pod choinką i wżyciu codziennym - Wszystkim Kolegom światła w kolorze olive green - pozdrawiam
Radosnych świąt Bożego Narodzenia, niezapomnianych chwil spędzonych z bliskimi przy choince, spokoju oraz zdrowia, a w Nowym Roku wszelkiej pomyślności i wielu sukcesów osobistych i zawodowych życzę wszystkim.
Ja również składam wszystkim członkom tego forum najserdeczniejsze życzenia - pogody ducha, zrealizowania marzeń no i przede wszystkim zdrowia w nowym roku 2014:)
W imieniu Administracji Forum życzę wszystkim zdrowych, wesołych i pogodnych świąt, oczywiście oliwkowych, ale patrząc na pogodę - także przynajmniej choć trochę białych i mroźnych. Niech nasze podpinki do M65 choć trochę się przewietrzą i zaznają jakiegoś mroziku jeszcze w tym roku ;) Wszystkiego dobrego wszystkim Forumowiczom! :D
Panowie, dziś Wigilia AD. 2016. Przed laty, było to po zamachu na WTC, a więc w roku 2001, narysowałem wnuczkowi obrazek przedstawiający Małego Jesusa, Matkę Boską i Świętego Józefa jako bezdomnych w Central Parku w Nowym Jorku. Chłopca rozweselał strażak nowojorski, kręcący piruety na ślizgawce. Święty Józef ubrany był w zieloną emkę. Myślę, że to fantastyczne, że nasza kurtka osłania ciała bezdomnych, biednych, potrzebujących pomocy, na całym świecie. W każdym razie życzę Panom radosnych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.
W imieniu swoim i Administracji Forum, życzę Wam wszystkim, Drodzy M-kowicze i pozostali Czytelnicy, aby te święta były dla Was czasem spokoju, odpoczynku, radości i wypoczynku. Niech Wam pod choinką będzie się zieleniło oliwkowo, woodlandowo, desertowo i jak tam jeszcze chcecie. Zdrowych i radosnych świąt! :D