Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
Są też tacy, którzy uważają że jeśli są Polakami (Od Admina: chyba wielką literą się to u nas pisze, nieprawdaż?) to nie powinni nosić flagi innego narodu. Zatem odpruwają wszystkie możliwe flagi z kurtek, bluz i innych ciuchów wojskowych.
~Krees
Są tacy, którym robi to różnicę i odpruwają. Śmieszne jest to maszerowanie z flagą "chamerykańską" po ulicy. Że niby co? Że chciałbym być Amerykaninem, że Ameryka jest fajna, że żałuję że nie mieszkam w Ameryce? Że jestem twardym amerykańskim wojakiem z filmu o zabijaniu? Ruską, czeską, czy norweską flagę odpruwają, a jeśli jest amerykańska to ma zostać. A jeśli amerykańskiej flagi nie ma, to trzeba ją kupić i obowiązkowo naszyć. Ja takie zjawisko nazywam "amerykańską zajawką" lub też "amerykańskim snem" :))
No dobra, przecież widzę że się pomyliłem. A ta Vanilla jest mocno skopana... W wyrazie "amerykanin" podkreśla mi błąd i wymusza użycia dużej litery "A", a już w wyrazie "polak" co dziwne nie podkreśla mi błędu :-? (Od Admina: bo to głowa powinna podkreślać, a nie komputer...)
Co do flagi niemieckiej, to jeśli ktoś nie usuwa żadnych flag to i taką zostawi. A ci którzy, nie lubią flag to wszystkie pousuwają. W każdym razie jedni jak i drudzy są przynajmniej sprawiedliwi i nie są stronniczy. A pisząc o "amerykańskiej zajawce" miałem na myśli to, że flaga amerykańska jest niezwykle hołdowana i stawiana na piedestale przez pewne osoby. Zaś wszystkie inne flagi zupełnie się dla nich nie liczą. Ciekawi mnie co takimi ludźmi kieruje? Dlaczego akurat hołdują flagę amerykańską, a nie serbską lub tajlandzką ???
Ale za to ma najlepszy socjal i zarobki. Wolałbym pracować w Norwegii niż w Stanach.
A odprucie flagi nie zrobi z niej nagle "amerykanki" ;)