Witaj, Czcigodny Przybyszu!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!

In this Discussion

Powered by Vanilla
Bazarek - czyli sprzedam, kupię, zamienię, ukradnę, wymuszę, porwę, itp.
  • Tak mi się wydaje, że starsze holenderki miały taką właśnie klapę na krtani jak ta norweżka - a nowsze sorty tego nie mają. Moja przynajmniej nie ma. Od kiedy zaczęli robić holenderki? Zna się ktoś na tym?
  • Czołem!

Do sprzedania: M-65 Cherokee, stan MINT, kontrakt DSA100-75-C-1200, zamki mosiężne Serval, napy STIMPSON, rozmiar Small Short.

Cena: 270 PLN

kontakt:   730212041  /  rbabiarz @ interia.pl

imageimage

Popraw zdjęcia

• Witam
    Mam do sprzedania polar US ARMY JACKET, FLEECE COLD WEATHER (GEN III)
    CONTRACT: SPM1C1-10-D-N005, Rozmiar XL. Polar jest nowy nigdy nieużywany z metkami. Zainteresowanym mogę przesłać zdjecia na maila. Sprzedaje gdyż na mnie okazał się zbyt duży.
  • nie mam możliwości edytowania wpisu...

z tymi zdjęciami też coś nie tak

<a href=http://zapodaj.net/1de59140c5b6f.jpg.html>sosew1.jpg</a&gt;

http://zapodaj.net/1de59140c5b6f.jpg.html

<a href=http://zapodaj.net/9d56250e073a0.jpg.html>sosew2.jpg</a&gt;

http://zapodaj.net/9d56250e073a0.jpg.html

eee, dla krasnoludka to nie:) myślę że na kogoś szczupłego, 170 cm wzrostu, będzie ok

zmierzone - długość 80 cm ze stójką (74 cm do pagonów), szerokość pod pachami 51 cm, długość rękawa po wewnętrznej 46 cm, długość rękawa po zewnętrznej 60 cm

• ~Pavlo

Kurtka piękna, ale rozmiar dla krasnoludka.

• 51 od pachy do pachy do XS a nie S ,small powinno mieć 55 cm.

• masz rację, wkradł się błąd

jest dokładnie 54 cm szerokości pod pachami, a nie 51 cm

• Widocznie zapodaj.net ma jakieś sęki z umieszczaniem ich zdjęć na innych portalach.
  • makiki ile chcesz za polar?

pozdro
  • Witaj

Zapłaciłem 220, oddam trochę taniej.

• hejka,

Czy taki chuderlak jak ja sie zmieści? 190 cm wzrostu klata 110cm? podeślij mi na priv forumowy wymiary. No chyba że kogos równiez to intersuje.
  • Ok wrócę z lasu do domu to pomierzę i wyślę Ci na pw. Z wymiarów które podałeś myślę że będzie idealny:-)
    pozdr
  • Hej
    ~cicioszek~ doszły wymiary na pw?
    pozdrawiam
  • copy that

tssssssssss. kanał priv

out tszzzzzzzz

:))
  • Witam Kolegów

Mam na sprzedanie Parkę bw rozm. 54 w kolorze olive.

Rozmiar okazał się dla mnie ciut przy ciasny w klatce, dlatego sprzedaję.

Kurtka jest w stanie idealnym, dosłownie założona 2 razy - bez jakichkolwiek plam przetarć - pod tym względem jestem wyczulony:) Materiał jest bardzo pancerny i mocniejszy niż w emkach ( w porównaniu z moją golden 85). Mam 112 cm w klatce i 176 cm wzrostu. Emkę noszę LR także dla kogoś kto nosi emkę MR powinien być idealny - zabrakło jak dla mnie 2 do 3 centymetrów w klacie. Kurtka posiada podpinkę typu miś. Serdecznie polecam naprawdę warto.

Cena jaka mnie interesuje to 140 zł, wydaje mi się że jest atrakcyjna.

imageimageimageimageimage
  • Powinieneś też dodać że to kopia, żeby się potem kupujący nie wnerwiał...
  • Nie wiem czy to kopia, metka jest wypisana po niemiecku, nie sprzeczam się może to i kopia. Nie wiem co oryginał ma takiego charakterystycznego:)
  • No bo to niemiecka kopia, więc po jakiemu mieli pisać na metce? ;) W Twojej kurtce jest kilka rzeczy, których nie powinno być. Parka BW to kultowa kurtka, dlatego też wiele firm je kopiowało i kopiuje nadal. Na zachodzie europy ceny nowych oryginalnych egzemplarzy dochodzą nawet do 250 euro. W Polsce ciężko jest o nowy egzemplarz w dużym rozmiarze. Ale w Niemczech mają tego sporo...

image

• To może wymień te cechy świadczące o nieoryginalności tej parki. Chętnie się czegoś nauczymy. :)
  • Żeby potem ktoś mi oryginał sprzątnął sprzed nosa? ;)
  • Pożyjemy, zobaczymy; może i Ty kiedyś zapytasz o oryginalność jakiegoś ciucha... ;)
  • No to przecież napisałem że jego kurtka to kopia, więc zrobiłem delikatną przysługę ;)
  • Dobra Koledzy:) Falkland nie jest w stanie podać cech oryginalność owej parki. Ja powiem że ponadto ma mocny gruby zamek, wręcz pancerny:) szczerze polecam zakup. W razie pytań służę pomocą.
  • O ile dobrze kojarzę, to niemieckie kontrakty mają inne metki.
  • No dobra, to podam 1 z 7 cech ;-)

Na sznurkach do ściągania nie powinno być żadnych plastikowych "dzwoneczków" ;)

• mam z 3 takie parki niemieckie i wszystkie oryginały z demobilu kupowane w niemczech z 20-25 lat temu
    falkland ma racje z tymi dzwoneczkami :)
    a w sumie to używam takiej parki do roboty i malowania i jedna jest już mocno zniszczona
    nie wiedziałem że mają one jakąś większą wartość :)
  • Witam, przygarnę tasmę us army w kolorze zielono żółtym oczywiście nie za free;)
  • To ta co naszywali nad kieszenia ? Jeśli tak to mam chyba gdzies taka z M65 1973.
  • ~Ziomek

Jakiś rok temu też nie wiedziałem, że zielone parki BW mają jakąś większą wartość. Toteż wyrzuciłem jedną na śmietnik, bo była dla mnie za mała. Kupiłem ją za 3 dychy, więc sobie pomyślałem że tyle jest właśnie warta. A facet po prostu nie wiedział co sprzedaje... ;)

~Jurus

W kolorze zielono-żółtym nie było tasiemek.

• Witajcie macie racje nie zielono żółta a czarno żółta, tak ta nad kieszeń
  • Sprzedam spodnie M51 Medium Long wraz z zimową podpinką. Stan idealny. Cena za kpl 180zł. Zainteresowani pisać na priv,  Pozdrawiam

image

imageimageimage
  • Długość 118cm, szerokość w pasie 96cm.
  • Koledzy nikt nie ma taśmy czarnej z napisem żółtym us army i nie wspomoże kolegi;)
  • Mój kolega je robi
    5$ to wychodzi 15 z ł z przesyłką do Polski
    ręcznie robione
    https://eastasiasupplyco.goodsie.com/page/5

image
  • ogo2, piękne takie musze sobie sprawić :)
  • Jest to oryginalna naszywka, która występowała m.in. na kurtkach M51
  • Podbijam moja ofertę sprzedaży nowej M65 Medium Regular.
    So-Sew Styles 1986.

Cena 350 zł :)
  • Fox, sorki ale jakieś "body"jest wymagany... nie mam głowy teraz;
    pytanie: spodzień M51 jest aktualny? Moja oferta z  ondraszek68@interia.pl
  • Body jest wymagany i u mnie. Kiedyś tego nie było. Po prostu zanim zaczniesz pisać wciśnij NAPISZ KOMENTARZ. Nie ma za co ;)
  • kupię olivkę m65 large regular
  • Kupię Mkę w dobrym/b dobrym stanie :).
    Rozmiar L-Regular, albo L-Short.
    Im starsza tym lepsza ;).

Pozdrawiam,
  • Wejdź na Allegro i odszukaj użytkownika o nicku: Lukabest. Zobacz emki, które oferuje. Jeśli poszukujesz innej kurtki, zatelefonuj do niego (numer telefonu znajdziesz w opisach wystawianych przez Lukabesta kurtek).
  • SanChez: w wątku "M65 szybkie pytania..." Lukabest właśnie przed chwilą zamieścił fotki bardzo ładnego egzemplarza M65 z 66 roku, do niedawna bezimienna, teraz wiemy że to Alpha Industries
    http://m65.org.pl/forum/discussion/2/kurtka-m65-szybkie-pytania#Item_1771
  • Szukaj na allegro. Jest kilka nowych egz na sprzedaz od kilku sprzedawcòw.
  • ~Monter

Gdzie masz te niby kilka nowych egzemplarzy od kilku sprzedawców w rozmiarze Large Regular? Możesz wskazać te aukcje?

Bo ja rozumiem, że............................................, ale w ten sposób to tylko Ci którzy szukają są najbardziej stratni. Dla mnie to bez sensu.

• Np wspomniany w innym watku nowkutki 72' Owbney, So Sew 79.
    Nie bede ci wskazywał paluszkiem. Poszukaj sobie :) pokazuja sie sukcesywnie i czèsto nowe lub mało noszone.
    Nie jest to jakiś rarytas jak te niby parki zielone BW :)

Oczywiście jest jeszcze ebay.
  • ~Monter

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Na allegro obecnie nic nie ma. Wczoraj szukałem i nie znalazłem nic nowego w rozmiarze Large Regular.                     A teraz znowu zawijasz kota ogonem jak w przypadku parek N3B.

~SanChez

Najszybciej kupisz taką kurtkę u sprzedawcy Lukabesta, tak jak piszą koledzy Mcm i Ogo2.

• Nowa nie sprzedana koniec aukcji 5stycz

http://allegro.pl/kurtka-m65-mint-kontrakt-lr-1979r-i3841455918.html

stan idealny
    http://allegro.pl/kurtka-m65-kontrakt-i3834904102.html

Owbney o ktòrym pisalem to jednak nowy MR.

Szukałem dobre 3 minuty.
    LR czyli to co szuka w stanie dobrym i bdb.
    Przestań zawsze wtrącać swoje 5 groszy i za każdym razem udowadniać że masz racje (wyedytowano)
    To tyle z mojej strony.
  • Po prostu widzę, że za każdym razem odradzasz ludziom zakupy u Lukabesta. Jeśli masz coś do niego, to zatrzymaj to dla siebie (...)

A administratorów prosiłbym o usunięcie postu w którym użytkownik Monter mnie obraża (Od Admina: usunięto).

P.S. A tak w ogóle to super kurtki mu proponujesz. Przeciętnego Goldena, którego nikt nie chce kupić i zakończoną aukcję. Więc gdzie jest te kilka nowych kurtek na Allegro? Pytam, bo też szukam takiego rozmiaru.