Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
Dzięki.Nie byłem pewien ,DPSC ma trochę inne nr kontraktów.Ustrzeliłem wczoraj w nocy ten kontrakcik, w stanie na oko 4/5 z podpinką i wysyłką za 100zł ,sprzedajacy opisał tą kurtkę jako replikę http://allegro.pl/show_item.php?item=3492621243. :)
pozdro
:D
jechu, no prawdziwa okazja Ci się trafiła. Jednak to jest kurtka na pokurcza 150 - 160cm wzrostu.
Mam M65 w DCU 3 color w x-short i jest ok przy moich 168 cm wzrostu ,kurtka w x-short ma 72 cm długości a short 75 cm ,xshort siega mi do połowy tyłka,a short zakrywa go w 3/4 co do rękawów to są tej samej długosci 45 cm od pachy .Będzie OK
Mały rozmiar to i mała cena.
Znowu jest jakaś naszywka na ramieniu. Tym razem chyba w dobrym kierunku naszyta? ;-)
kupiłem kurtkę uniwersalną przeznaczoną na kurdupla w przedziale wzrostu 150-160 cm z klatką do 104 cm lub babeczkę w tym właśnie wzroście i obwodzie biustu do 112 cm.
Równie dobrze każda z waszych kurtek mogła należeć do jakiejś babki ,bo wzrost 170-180 dla kobity i taki obwód w biuście to nic nadzwyczajnego. ;)
ziomalu, nie to, że się czepiam ale chyba tego szczegółu aparat nie uchwyci- zdjęcie będzie nieostre. ( Jeżeli dobrze zinterpretowałem problem cypsa).
Co do sedna pytania Kolegi cypsa to nie sądzę żeby producenci kurtek w ten sposób odróżniali kurtki kontraktowe od niekontraktowych. Pewnie wszywali zamki jak popadnie.
Nie wiem jaki to rok, bo był zamazany flamastrem. Ale wyglądała bardzo dobrze. Dosyć gruba, bez tego fabrycznego zmechacenia, które czasem bywa i patki miała szpiczaste tak jak trzeba. Kolor bardzo fajny, mocny i dosyć ciemny. Od razu widać że to kontrakt. No i stan magazynowy :)
Widziałem też tego cienkiego Winfielda o którym mówiłeś. Koszmar normalnie. Nawet z odległości widać że coś jest nie tak z tą kurtką. Wygląda jak bluza BDU. Ale jakby kosztowała do 250 zł. to na ciepłą wiosnę, lub lato można brać ;)