Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
Do wyboru jest jeszcze Us. Army i Silsi. Ja z kolei zastanawiałem się nad "Fokami".
Na kimś kto nie ma zielonego pojęcia, paseczek robi pozytywne wrażenie... :))
Jechu, Ty w ogóle nie potrafisz robić zdjęć. Wszędzie uciąłeś głowę...
A co do ciuchów, to spoko majonez. Ale "skośna" i tak rządzi !
Falkand - żeś się czepił biednego jecha jak rzep psiego ogona ;) Doceń to, że chłopakowi się chciało tyle zdjęć wrzucać!!!
Kolekcja niczego sobie. Bardzo ładnie leży kurteczka m51. Bluza tcu jednak wymiata. Zwłaszcza jak jest w bardzo dobrym stanie i obszyta jak na zdjęciach klona, 3 posty wyżej.
Wcale się nie czepiam. Chciałem zobaczyć twarz. Chciałem zobaczyć człowieka z którym sporo gadam na tym forum ;-) TCU na lato, a parka M65 i N3B na zimę. Przez 3 lata emkę założyłem tylko ok. 20 - 25 razy. Taki mamy klimat w Polsce. Tylko lato i zima a okresy przejściowe są strasznie krótkie i często deszczowe. Więc emki mógłbym nie mieć wcale :P
Jechu, woodlanda masz trochę przymałego. Wygląda jak bluza BDU :D W małych i krótkich kurtkach fajnie wyglądają te kieszenie na klacie. Robią się wtedy takie ogromniaste :)
Dobrze wyglądasz. Mógłbyś być spokojnie jakimś żołnierzem ;) A z tą bródką, to nawet psychopatycznym snajperem :D
Gładkie ciuchy rządzą. Do wszystkiego pasują i człowiek przy tym nie wygląda jak wędkarz, pijaczek lub pseudo wojak. Ja od kamuflaży odchodzę. Jedynie woodland zostawiam bo to kult i najbardziej rozpoznawalny kamuflaż na świecie. No i DPM jeszcze ujdzie, bo to dosyć ciekawy i agresywny wzór tak samo jak Tygrys. A reszta, te wszystkie kropki, plamki, małe łatki wyglądają komicznie. Z daleka wyglądają jak sprana piżama, a z bliska to aż oczy bolą.
Katana się mówi... :P
Sprawdziłem ostatnio jakby wyglądało takie połączenie:
Okazało się bardzo obiecujące. Między ludzi można spokojnie zakładać. Na zdjęciu trochę psuje całość powtarzalność wzoru w polskim kamo, aleeeeee.... Acha i gdyby ktoś pytał to faktycznie - odprułem kieszenie cargo. Bo mi się jedna zaczynała odpruwać. Pozbyłem się obu w konsekwencji. No i nie wiem czy tak jest w każdych spodniach Kamy ale w moich kontrafałdy były zaszyte. Były tylko dla ozdoby. Odprułem te badziewie w cholerę!
Narzekałem kiedyś w innym wątku na polskie spodnie właśnie przez te źle zrobione kieszenie i te słabej jakości rzepy. Poza tym to bardzo wygodne spodenki. Chyba sobie zakupię z jedną parę i wzmocnię obszycia kieszeni i rzepy wszyję od smocka.
Tu w belgijskim Liege w polskich spodniach ( jeszcze z kieszeniami cargo :-) ). Frytki z sosem tartar obowiązkowo! :
Tutaj już francuskie Lille we flecktarnie. Bagietka i brie obowiązkowo! :
Poniżej Eindhoven i mural opisujący słynne zdjęcie z okresu wojny wietnamskiej. Samo miasto smutne jak pi..da - idąc za klasykiem:
Teraz ruska koszulka i spodnie angolskie po robocie ale przed marketem w Tilburgu:
Poniżej Rotterdam z jedną z atrakcji turystycznych. Wszystkie zamieszkałe. No, prawie wszystkie - jeden jest pokazowy. Wstęp bodajże 1 ojro:
Oczywiście ja w niemieckich porteczkach.
Jeszcze takie:
~Warjat
Marnie to wygląda. Wyglądasz jak przebieraniec. Mieszanie kamuflażu europejskich lasów liściastych z kamuflażem pustynnym ma się tak samo, jak maczanie ogórka kwaszonego w dżemie... :-/ Ale to już Twoja sprawa.
Ale to nie jest żadna misja, Warjat wspominał o wyjściu do ludzi, czyli sklep spożywczy, poczta, przychodnia lekarska, szkoła, itp. Zwyczajni ludzie z uśmiechem na twarzy reagują na takich pseudo-wojaków. A pozostała część ludzi ma z kolei złe skojarzenia. Mają takiego kolesia za jakiegoś nieroba, anarchistę czy narkomana. No ale zielona emka do dżinsów nie wzbudza już takich sensacji. Dobrze wyglądają też spodnie np. woodland lub 3 color założone do jednolitej koszulki. A tutaj to można oczopląsu dostać jak się na niego patrzy... :))
Pewnie o to Ci chodziło. Tych zdjęć w sieci jest od cholery. Wystarczy wpisać "Iraq War" A dlaczego tak? Nie wiem. Może kamizelek 3 color nie mieli na stanie.
~7P7
"Koszulka" to inaczej T-SHIRT a nie koszula :)) Teraz już rozumiesz ? A jeśli dalej nie rozumiesz to wrzucę fotkę :)
~Warjat
Jeśli dostaniesz do domu rachunek na kilka tysięcy szelestów, to znaczy że miałeś rację... :))