Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
Siedzę chory w domu, więc zadzwoniłem do empiku: Jest? Jest!!! Szybki telefon do żony, żeby wstąpiła, jak będzie wracać do domu, i kupiła. Żona wchodzi do empiku i słyszy, jak Springsteen leci z głośników. Szuka na półkach: nie ma. Okazało się, że były trzy sztuki, ale sprzedały się. Słysząc to, żona nie wycofuje się, tylko stoi przy ladzie i czeka (wie, że nie ma po co pokazywać się w domu bez płyty). I wreszcie pani mówi: "Przecież możemy pani sprzedać ten egzemplarz, który właśnie leci". No i w ten sposób ocalony został spokój rodziny, a ja jestm szczęśliwy, słuchając nowej, wspaniałej płyty Bossa.
Ziomek_z_lasu: Dzięki za informacje i fotografie. Oto fotka prawdziwego Crowna z kurtki typu M-51:
Lobo47: Andrzej, wydaje mi się, że kurtki McCoys czy Buzz Rickson adresowane są do młodego eleganta, który chce się w nich pokazać. Dziś mówi się na to "lans". Młodzi ludzie w tych kurtkach zdają się przemawiać: "Nie mam nic wspólnego z burakami w oryginalnych emkach, posiadam kurtkę w stylu ich "ślicznotek", ale bardziej cool, na topie, bo mój McCoys kpi, żartuje sobie z oryginałów, nie udaje, że jest prawdziwy, ale wprost przeciwnie, robi oko, pokazuje figę, jest fajny, luzacki, to nie jest kurtka oszołoma lub nawiedzonego, lecz kogoś, kto wie, jak się pokazać z dobrej strony i zwrócić na siebie uwagę w towarzystwie. Dziwisz się, że te ubrania są drogie, cóż, za modne rzeczy się płaci.
Andrzej, jeśli Cię dobrze rozumiem, masz wątpliwości do tego "Crowna" w Marka emce DSA 100-817, ponieważ zamek nie posiada sygnatury. Twierdzę, że jest to zamek oryginalny.
Kreesie, ile dałeś za ten komplet DDPM??? Napaliłem się na kurtkę s'2005 MVP ale mało jest rozmiarów jakie mnie intersują na alledrogo. Widziałem ostatnio 180/96 za 168zł. Pisali, że nówka. Trochę drogawo dla mnie, nawet jak za nówkę sztukę
=P~ :-|To ja wrzucam zdjęcia części moich nowych starych nabytków
Chodzi o spodnie i smocka. Spodnie kupiłem przez alledrogo i trochę za krótkie. Sprzedawca w jednym ze sklepów mówił, że rozmiarówka niemiecka trochę krótsza jest niż np. brytyjska. To się zgadza. Spodnie mam wzrost 165-175 i pas 95-100. Ja mam 174 i 98 i są za któtkie i za luźne. Przerobię je na krótkie spodenki. Na lato będą w sam raz. Czekam teraz na dłuższe spodnie w normalnym i pustynnym flecktarnie.
Tu spodnie już dobrej długości i szerokości:
Połączenie z oliwką alphy nie służy niestety ani kurtce ani spodniom. Tego połączenia trza unikać.
Z kolei wariant ze swetrem duńskim wygląda dość obiecująco:
Zakupiłem dwie pary a dostałem trzy. Dwie krótsze i szersze zakupione wcześniej oddałem tacie. Będzie miał idealne spodnie robocze.
:D