Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
Zastanawiałem się kiedyś nad sztywnością materiału z których są smoki wykonane. No i leśny jest sztywniejszy od pustynnego. Pustynny jest taki milusi w porównianiu do leśnego. Mam dwa leśne S'2000 i pustynnego to moje wątpliwości się rozwiały.
A to mój leśny smock S'2005, magazynowy. Po przeróbce kaptura. 190/96. Zakupiłem kilka miesięcy temu.
Teraz mam 3 smocki S'2005: 2 leśne 180/96 styrany, do roboty go używam; 190/96 magazynowy ze zdjęcia na miasto i do lasu; pustynny 190/96 (zdjęcie już wcześniej wkleiłem) tylko na miasto.
Jeszcze mam 2 smocki MVP z systemu 2005: leśnego używanego w stanie dobrym+ 190/96 i pustynnego nówkę sztukę prosto z magazynu 180/96.
Na razie mi wystarczy:-D
Ahoj, przepraszam za durne pytanie- jak zwykle u mnie:
Jak traktować rozmiar smocka 190/??? w oznaczeniach NATO- 8090 czy 9000? Były wersje "wyższe", czy Brytole od nadmiaru wilgoci i braku światła więksi nie rosną?
Mam pytanko.Czy ktos już testował , macał ,ogladał na żywo Smocka w MTP ? Interesuje mnie poza oczywiście opinią o samej kurtce też kwestja rozmiarówki ,czyli jak się ma do wymiarów podanych na metce tj. kiedy mam 168 cm wzrostu i 108 w klacie i 84 cm w pasie to jaki rozmiar wybrać.
Pozdrawiam