Witaj, Czcigodny Przybyszu!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!

In this Discussion

Powered by Vanilla
Zamki i napy w naszych M65 - porady - oferty - wymiana - problemy, etc.
  • Panowie, dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Zakup zaciskarki w moim przypadku nie załatwi sprawy, bo trzeba się dostać do środka listwy/patki, żeby wymienić napy - urwała się niestety ta zewnętrzna, "żeńska" część. Tak czy siak czeka mnie wizyta u krawcowej. Najważniejsze, że dowiedziałem się, że takie napy 10 mm nie są niczym niezwykłym do zdobycia.
    A tak w ogóle, zirytowany kupiłem wczoraj kontraktową emkę UCP. Bo a nuż kolejne napy w Helikonie zaczną odpadać? Kontrakty mnie nie zawodziły na tym polu, nawet osławiony Winfield 1976.

Falkland, z reklamacją byłby problem, bo kupiłem tę kurtkę z drugiej ręki, od jednego z Forumowiczów, choć była nowa z metkami.
  • hej , nie widziałem gdzie mogę zapytać czy tworzyć nowy wątek , mam dwie kurtki M65 z lat 80 tych , zasuwaki są różne , jeden dość typowy , drugi mnie zastanawia , czy nie jest może uszkodzony , czy jest kompletny , można prosić o jakąś informację ?
  • Chmura81, bez zdjęć to jest wróżenie z kart.