Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
~jechu
Ty znowu o tym??? Boże... Piszesz żebym zakończył temat, a sam dzień zaczynasz od tego tematu... :/
I jak chcesz wiedzieć to stare "zielone" Alfy widziałem już jakieś 20 lat temu. Więc Twoje zdjęcia są mi zbędne. Kupując wtedy kurtkę, zastanawiałem się nawet nad taką Alfą, a parką m65. Jako że byłem wtedy młodym chłopakiem, wybrałem parkę - emka wydała mi się wtedy jakaś taka "emerycka"
A poza tym znowu nie masz racji. Nie tylko "zielone" emki były produkowane w USA.
Ale Ty jak zwykle wszystko uogólniasz i wrzucasz do jednego wora... :))
Skoro uważasz, że: "forum głównie poświęcone jest kontraktowym sortom mundurowym" to po cholerę piszesz o swoim cywilnym goretexie 3 color i jakiejś tam kopi kurtki m65 ??? Ty może o tym pisać, tak? A innych to już pouczasz...
Po pierwsze odpowiedziałem tylko na twój post skierowany do mnie , a po drugie czy przed chwilą nie napisałem o tym ,że w USA szyli kurtki z logiem na kieszeni ,zamkami Alpha i w innym odcieniu, i o tym ,że proces " psucia się " Alphy zaczął się w USA. Czytaj ze zrozumieniem.Ja już ten temat skończyłem.
Szczęść Ci Boże :)
A tak poza tym, to co Ty z tymi odcieniami na okrągło? Jesteś jakimś malarzem, czy co? :))
Odcienie kurtek cywilnych jak i kontraktowych są rozmaite (było już o tym na forum) więc nie ma żadnego wzorcowego koloru.
~Krees
Szpiegujesz mnie ??? Ale jaja... :))
No to jesteś w błędzie, żadnej dywersji nie było. Doszedłem po prostu do wniosku, że złośliwości są niepotrzebne i niczemu nie służą.
Ale to chyba dobrze? ;)
Zresztą wystarczy, że inni są tutaj złośliwi, więc ja już się powstrzymam :)